PowerSlim

Wat het is en hoe het werkt

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PowerSlim rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

Zo worden vetreserves aangesproken als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

Het programma kent drie fases, onderverdeeld in zes stappen met 5 tot 7 eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.

De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Laten we eerlijk zijn, een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PowerSlim biedt dat steuntje!

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefst een snel en blijvend resultaat, maar je wilt ook op een gezonde en verantwoorde manier afvallen.

PowerSlim is géén dieet. Het is een levenstijl waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Nog een voorwaarde voor succes: Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven, ook als je een drukke baan en een gezin hebt.

Geen ingewikkelde recepten waarvoor je uren in de keuken moet staan, iedereen kan het!

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 140 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie!

PowerSlim startpakketPowerslim balance proefbox
Het stappenplan

De procedures

icon-decor-3
Eerste kennismaking

Stap

De eerste kennismaking; Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

icon-decor-2
Start

Stap

Na een goede uitleg start je met het startpakket van PowerSlim. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

icon-decor-1
Goed op weg

Stap

Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen we geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

icon-img-1
Doel bereikt

Stap

Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.

Wat kan ik je bieden?

Mijn diensten

PowerSlim startpakket

PowerSlim programma

Wil je blijvend en gezond gewicht verliezen, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik je oplossing! Middels het PowerSlim programma begeleid ik je naar een gezond en blijvend resultaat.

PowerSlim coach

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor. Ik bied je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces op weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben er om je te motiveren en te ondersteunen; Jouw stok achter de deur.