Arissa Koopman

``De motivatie van mijn coach was wat ik nodig had``

Het succesverhaal van Arissa Koopman

Vanaf mijn puberteit heb ik eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, niet in een ernstige vorm, maar ik had hier wel aanleg voor. Het is er eigenlijk bij in geslopen en door omstandigheden ben ik meer gaan emotie-eten!

Een aantal jaren geleden had ik voor mezelf besloten helemaal het roer om te gooien, mijn leven te verbeteren. Ik dacht: ik ga stoppen met roken en daarna gezond eten. Mede doordat ik heel erg last van mijn voeten en knie kreeg, ben ik hiervoor naar het ziekenhuis gegaan en van mijn knie een CT scan gemaakt, hieruit bleek dat ik al artrose heb. Te jong om een nieuwe knie te plaatsen, advies van de chirurg was om af te vallen. Toch ben ik uiteindelijk nog 2 jaar bezig geweest om een manier te zoeken die het best bij mij past.

Ik heb vele ups-and-downs gekend. Voor de buitenwereld probeerde ik dit zoveel mogelijk te verbergen door altijd goedlachs door het leven te gaan, maar eigenlijk was ik helemaal niet gelukkig met mezelf. De allereerste gedachten is om te Googlen welke mogelijkheid het beste bij me zou passen. Hierdoor kwam ik al snel in een cirkel terecht, de één zegt dit, de ander zegt dat.

Op een gegeven moment ben je eigenlijk ten einde raad, omdat er zoveel te lezen valt op het gebied van afvallen. Het moet echt bij je passen en je als persoon afvragen wat wil je, hoe ga ik verder en wat is je doel voor de toekomst. In mijn geval was dit absoluut een gezonder en ander leven!

Uiteindelijk ben ik via, via en ook door het advies van o.a. mijn collega in contact gekomen met PS. Food & Lifestyle. Ik wilde graag aan mijn levensstijl gaan werken maar vond het ook heel erg belangrijk.

PS. Food & Lifestyle sluit persoonlijk heel goed aan bij mij omdat ik mijn levensstijl hiermee aan kon passen en ik wilde leren om in de toekomst op gewicht te blijven. Dat ik elke week naar mijn coach moest om te wegen en de week door te bespreken was voor mij de stok achter de deur waar ik naar opzoek was.

PS. Food & Lifestyle in één woord: ongelooflijk! Het voordeel is dat je juist meer gaat eten, 6 keer per dag om de 2.5 uur met heerlijke koolhydraatarme producten. Niet minder eten maar anders, gezonder, vaker en gevarieerder. Het was voor mij daarom goed vol te houden. Door de producten en de combinatie keuze van voeding wordt je juist bewust van welke producten je beter kan laten staan en wat je daarvoor in de plaats kan nemen.

Het contact met mijn coach verliep heel goed, bij raad en daad was zij altijd beschikbaar!

Banner ArissaIk voel me veel fitter en positiever. Nu besef ik pas in welke negatieve spiraal ik eigenlijk was belandt. Ik krijg nu zoveel positieve reacties, dat doet me ook erg goed!

In de toekomst weet ik dat ik niet meer terug zal vallen in mijn oude gewoontes doordat ik heb geleerd bewuste voedingskeuzes te maken.

Voor foto Arissa
Na foto van Arissa

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact Formulier

  Contact Informatie

  Tel: +31 6 46183043
  admin@corpus-sana.nl
  Tongerseweg 330,
  6215 AC Maastricht
  Maandag – Vrijdag 09:00 tot 17:00