Christiaan

``Ik word blij van mijn spiegelbeeld``

Succesverhaal Christiaan

Ik ben verpleegkundige van beroep en werk onregelmatig. Het onder controle krijgen van mijn gewicht is voor mij altijd al moeilijk geweest. Door het onregelmatig werken at ik veel ongezonde maaltijden en kon ik aan het eind van vorig jaar geen enkele broek meer aan. Toen ik foto’s terug keek van de vakantie dacht ik: nu is het genoeg geweest! Ik herkende mezelf niet in de foto’s en besloot dat het tijd was om er iets aan te gaan doen.

Ik had al een aantal keer de reclame van PS. Food & Lifestyle op tv gezien en dacht bij mezelf waarom ook niet!  Ik ben op het internet informatie gaan opzoeken en kwam terecht bij een PS. Food & Lifestyle coach bij mij in de buurt. Gelijk kon ik dezelfde week al op gesprek komen. De coach legde me alles goed uit en er was meteen een klik.

Banner ChristiaanIk kreeg een starterspakket mee met allerlei koolhydraatarme producten met daarbij een voedingsschema. Alles was makkelijk te volgen en de producten waren heerlijk. Ik kon het niet geloven dat ik 7 keer per dag mocht eten, waarvan de helft van de eetmomenten bestonden uit lekkere snacks zoals repen, toetjes en zelfs een zakje chips! Mijn ongeloof kwam al snel toen ik resultaat begon te zien.

Het contact met mijn coach was echt fijn. Elke week kwam ik op consult om te wegen, een gesprek en natuurlijk te shoppen voor nieuwe producten. Ik kon mijn coach altijd appen, ook al was het 21:00 uur in de avond. Dat was echt super fijn, vooral als je op een verjaardag zit en je niet weet wat je mag eten. Ook in de gewichtsbehoudfase houdt zij mij nauwlettend in de gaten en kom ik 1 keer in de 4 weken op controle.

Het PS. Food & Lifestyle programma is zeker iets wat ik mensen kan aanraden het heeft mij totaal geen moeite gekost. Dit komt omdat het een veelzijdig programma is met veel keuze uit koolhydraatarme en eiwitrijke producten in elke fase. Dit zorgt ervoor dat je voor elk eetmoment wat hebt, hartig of zoet noem het maar op, je hoeft het niet te laten want het zit allemaal in het assortiment. Zelfs de gerechten zijn makkelijk te bereiden en kosten weinig tijd.

Ik heb mijn doel met het PS. Food & Lifestyle programma weten te behalen en voel me hierdoor zekerder, levendiger en gezonder, met andere woorden: super! Ik zit nu 6 maanden in het gewichtsbehoudsfase en ben nog nooit zo lang stabiel gebleven. Ik denk dat dit nu ook zo zal blijven dankzij PS. Food & Lifestyle.

Voor foto Christiaan
Christiaan na foto

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact Formulier

  Contact Informatie

  Tel: +31 6 46183043
  admin@corpus-sana.nl
  Tongerseweg 330,
  6215 AC Maastricht
  Maandag – Vrijdag 09:00 tot 17:00