Karin Schrijver

``Ik ben klaar voor de zomer!``

Succesverhaal Karin Schrijver

Voordat ik met PS. Food & Lifestyle begon, was ik niet blij met mijn lichaam. Ik heb eigenlijk altijd wel overgewicht gehad, maar niet overdreven. Toen vorig jaar de zomer begon ging er bij mij een knop om , ik moest namelijk weer in badkleding.

Ik besloot te starten met PS. bij een PS. Food & Lifestyle center bij mij in de buurt. Mijn doel was om zelfverzekerd in badkleding op het strand te kunnen liggen. Ik vond het PS. Food & Lifestyle programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de koolhydraatarme en eiwitrijke producten was het goed vol te houden.

Karin BannerDe producten zijn bijna net zo lekker als de normale producten uit de supermarkt. Ik heb mijn doel bereikt en voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en het belangrijkste de balans weet vast te houden. Met de begeleiding van mijn coach heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit gaat lukken. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn badkleding te kunnen dragen.

Karin voor foto
Karin Schrijvers na foto groot

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact Formulier

  Contact Informatie

  Tel: +31 6 46183043
  admin@corpus-sana.nl
  Tongerseweg 330,
  6215 AC Maastricht
  Maandag – Vrijdag 09:00 tot 17:00