Peter Vanhex

``Ik voel me fitter en heb meer energie``

Succesverhaal Peter Vanhex

Ik ben Peter Vanhex, ik kom uit Lanaken en ben ambtenaar. Na jarenlang onregelmatig gewerkt te hebben in het Theater, met een Burn-out als gevolg, was mijn gewicht behoorlijk toegenomen. Ik voelde mij niet fit, was constant vermoeid, had last van overmatig zweten en andere ongemakken. Ik probeerde al “minder te gaan eten” en te snoepen maar de kilo’s bleven hangen.

Een tijd geleden besloot ik dat er iets in mijn leven moest veranderen en ik iets aan mijn overgewicht moest doen want toen de weegschaal niet meer onder de 100 kilo kwam werd het echt ernstig.

Op een dag zag ik een kennis van me en was onder de indruk van zijn gewichtsverlies en de energie die hij uitstraalde. Hij vertelde me enthousiast over PS. Food & Lifestyle en zijn behaalde resultaten. Het klonk als muziek in mijn oren. Thuisgekomen heb ik het hier met mijn partner over gehad en ook zij vond het ook interessant.
Ik heb daarna contact opgenomen met de PS. Food & Lifestyle coach bij mij in de buurt. Zo ben ik bij Corpus-Sana in Maastricht terecht gekomen.

Na een intakegesprek nam ik het starterspakket mee en begon vol enthousiasme.

De eerste week was wel wat wennen want je gaat toch over naar een “nieuwe manier van eten”. Zeker omdat je om de twee a twee en half uur iets “moet” eten. Omdat ik dat totaal niet gewoon was en tijdens het werk nooit op de klok let heb ik maar een timer ingesteld op mijn telefoon die dagelijks op vaste tijden me er op attent maakt dat ik moet/ mag eten. Eerst vonden mijn collega’s het een beetje raar maar nu doen ze gezellig mee met mijn eetmomenten.

Je eet zesmaal per dag en de producten zijn lekker en de recepten zijn eenvoudig en snel klaar te maken. Het receptenboek is echt een heel goede houvast. We hebben ook nieuwe dingen leren eten en onze smaak is verandert.

De resultaten van het dieet waren snel zichtbaar, vanaf de eerste week vlogen de kilo’s en de centimeters eraf. Dat werkt zo motiverend dat het totaal geen moeite kost om het vol te houden.

In ongeveer 5 maanden tijd was ik 30 kilo kwijt. Ik heb ook geen moeite om op mijn gewicht te blijven. Ik heb mezelf een paar kilo speelruimte gegeven qua gewicht. Als we eens uit gaan eten dan geniet ik ook “met mate” en dan let ik de dagen erna maar wat extra op.
Dat gaat heel goed. Ik voel me stukken fitter, heb meer energie en het is ook heerlijk dat ik niet meer zo zweet bij elke inspanning.
Ondertussen zijn nog een paar vrienden van me gestart, die verwondert waren van mijn resultaat. Ook zij boeken goede resultaten met PS. Food & Lifestyle bij Corpus Sana en zijn zeer tevreden.
Ik ben blij dat ik de stap heb gezet naar een gezondere en energiekere toekomst!

Voor foto Peter
Na foto van Peter

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contact Formulier

  Contact Informatie

  Tel: +31 6 46183043
  admin@corpus-sana.nl
  Tongerseweg 330,
  6215 AC Maastricht
  Maandag – Vrijdag 09:00 tot 17:00