Champignonrisotto
Op basis van PowerSlim rijst. Kooktip: Ook lekker met verse spinazie.
Maaltijd
Diner
Porties
Prep Tijd
1
Persoon
5
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Porties
Prep Tijd
1
Persoon
5
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
zakje
PowerSlim rijst
200
gram
Verse champignons
In partjes snijden
1/4
Ui
Gesnipperd
1
el
Roomkaas light met bieslook
1
el
Olie
1
el
Bieslook
Gesnipperd
1
tl
bouillonpoeder
1
snufje
Peper & Zout
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water en giet af.
Bak de ui glazig in de olie en voeg de champignons toe. Bak dit nog zo’n 6 tot 7 minuten.
Voeg de rijst, bouillonpoeder en de roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout.
Garneer met wat bieslook