Prep Tijd | 10 Minuten |
Kook Tijd | 17 Minuten |
Porties |
Persoon |
Ingrediƫnten
- 1 zakje PowerSlim rijst
- 40 - 50 gr Kipfilet In stukjes gesneden
- 1 stuk Tomaat In schijfjes gesneden
- 1/2 stuks Prei Dun in ringen gesneden
- 1/4 stuks Komkommer In schijfjes gesneden
- 1/4 stuks Ui Gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 1 teen Knoflook Geperst
- 1 tl Kerriepoeder
- 1/2 stuk Rode peper Zaadlijsten verwijderd en in ringen gesneden
- 1/2 tl Sambal oelek
- 1 snufje Peper & Zout
Ingrediƫnten
|
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water.
- Giet de rijst af en meng het kerriepoeder erdoor.
- Kruid de kip met peper en zout en bak deze in wat olie in een wok.
- Haal de kipfilet uit de wok en bak hierin de ui en prei samen met de knoflook en rode peper.
- Doe de kipfilet en afgekoelde rijst bij de groenten in de wok en laat deze nog circa 5 minuten meebakken.
- Opdienen met sambal, schijfjes komkommer en tomaat.