Nasi goreng
Op basis van PowerSlim rijst.Kooktip: Vervang de kipfilet eens door garnalen!
Maaltijd
Diner
Porties
Prep Tijd
1
Persoon
10
Minuten
Kook Tijd
17
Minuten
Porties
Prep Tijd
1
Persoon
10
Minuten
Kook Tijd
17
Minuten
Ingrediƫnten
1
zakje
PowerSlim rijst
40 – 50
gr
Kipfilet
In stukjes gesneden
1
stuk
Tomaat
In schijfjes gesneden
1/2
stuks
Prei
Dun in ringen gesneden
1/4
stuks
Komkommer
In schijfjes gesneden
1/4
stuks
Ui
Gesnipperd
1
el
olijfolie
1
teen
Knoflook
Geperst
1
tl
Kerriepoeder
1/2
stuk
Rode peper
Zaadlijsten verwijderd en in ringen gesneden
1/2
tl
Sambal oelek
1
snufje
Peper & Zout
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water.
Giet de rijst af en meng het kerriepoeder erdoor.
Kruid de kip met peper en zout en bak deze in wat olie in een wok.
Haal de kipfilet uit de wok en bak hierin de ui en prei samen met de knoflook en rode peper.
Doe de kipfilet en afgekoelde rijst bij de groenten in de wok en laat deze nog circa 5 minuten meebakken.
Opdienen met sambal, schijfjes komkommer en tomaat.