Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 30 minuten |
Porties |
persoon |
Ingrediƫnten
- 1 zakje PowerSlim rijst
- 50 gram Gemengde zeevruchten
- 1 stuks Tomaat In kleine blokjes
- 1/2 stuks Groene paprika In kleine blokjes
- 1/2 stuks Ui Gesnipperd
- 1 el olijfolie
- 2 stuks Saffraandraadjes
- 1 el Citroensap
- 1 el Verse bladpeterselie Fijngehakt
- 1 stuks Laurierblad
- 1 stuks Rode peper Zaadlijsten verwijderd en verbrokkeld
- 1 takje Rozemarijn Alleen de naaldjes
- 1/2 teen Knoflook Geperst
- 1/2 tl Kerriepoeder
- 100 ml (vis)bouillon
- 1 snufje Peper & Zout
Ingrediƫnten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg ui, knoflook en rode peper toe en fruit dit ca 2 minuten aan.
- Voeg de rijst en paprikablokjes toe en bak dit nog circa 2-3 minuten mee.
- Roer de helft van de bouillon erdoor.
- Voeg vervolgens kerriepoeder, rozemarijn, saffraan en laurier toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Breng aan de kook en laat zo'n 20 minuten sudderen. Roer af en toe en voeg steeds een klein scheutje bouillon toe.
- Voeg in de laatste 2 minuten de tomatenblokjes toe en laat het geheel nog 2 minuten doorkoken. Voeg de zeevruchten en het citroensap toe en verhit het geheel nog 3 tot 5 minuten goed door.
- Garneer met verse peterselie.