Prep Tijd | 12 minuten |
Kook Tijd | 22 minuten |
Porties |
persoon |
Ingrediƫnten
- 1 zakje PowerSlim penne
- 4 stuks Ansjovisjes uit blik
- 75 gr Rucola
- 2 stuks Tomaten Ontveld en in blokjes
- 1/2 stuks Ui Gesnipperd
- 10 stuks Zwarte olijven In plakjes gesneden
- 1 el olijfolie
- 1 el Kappertjes Uitgelekt
- 1 teen Knoflook Geperst
- 1 tl Oregano
- 1 mespuntje Chilipeper
Ingrediƫnten
|
Instructies
- Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water.
- Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, ansjovis, chilipeper en kappertjes toe. Bak het mengsel 5 minuten tot de ui glazig is.
- Voeg vervolgens de tomaat, olijven en oregano toe aan het uimengsel en roer goed om. Laat dit 15 minuten zachtjes opstaan tot de saus is ingedikt.
- Giet de penne af en schep de saus erover. Serveer met rucola.