En krijg het lichaam dat jij verdient.

Start het jaar goed met PowerSlim

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Met behulp van PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl. Samen gaan we voor een gezonde start!

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Wekelijks bespreken we uitgebreid je vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Met ongeveer zes maaltijd per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker.

Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

De voordelen van PowerSlim:

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Persoonlijke begeleiding
 • Lekkere en verantwoorde producten
 • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect.

Start nu met PowerSlim en ontvang bij aanschaf van het starterspakket een PowerSlim ontbijtbox t.w.v. 30,- Euro cadeau.

Ontbijtbox

PowerSlim startpakket

Weegmoment

Wacht niet langer en kom langs!

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Het stappenplan

  De procedures

  icon-decor-3
  Eerste kennismaking

  Stap

  De eerste kennismaking; Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

  icon-decor-2
  Start

  Stap

  Na een goede uitleg start je met het startpakket van PowerSlim. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

  icon-decor-1
  Goed op weg

  Stap

  Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen we geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

  icon-img-1
  Doel bereikt

  Stap

  Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.

  Wat kan ik je bieden?

  Mijn diensten

  Starterspakket 2020-2

  PowerSlim programma

  Wil je blijvend en gezond gewicht verliezen, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik je oplossing! Middels het PowerSlim programma begeleid ik je naar een gezond en blijvend resultaat.

  Consult dame

  Persoonlijke begeleiding

  Je staat er niet alleen voor. Ik bied je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces op weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben er om je te motiveren en te ondersteunen; Jouw stok achter de deur.