Sandra van Iersel - Quak

Het is jouw tijd om te stralen!

Ik kwam terug van vakantie en mijn kleding paste niet meer. Ik had me in mijn drie weken vakantie iets te veel laten gaan en was 6 kg aangekomen. Ik woog 92 kg voelde me slap en futloos en ik zat niet lekker in mijn vel. Ik wist dat ik iets aan mijn leefstijl moest veranderen.
Ik wilde dus niet alleen afvallen, maar vooral van leefstijl veranderen.

Daarom ben ik gestart met PS. Food & Lifestyle, omdat ik zo zeker wist dat ik goede begeleiding zou krijgen. En dat die begeleiding niet zou stoppen na het behalen van mijn gewenste gewicht.
Het PS. Food & Lifestyle programma is heel duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om op een gezonde manier te kunnen afvallen. De regelmaat in het programma beviel me goed.

Met 6 eetmomenten op een dag voelde ik me steeds verzadigd, en daardoor heb ik zelfs met Kerst geen problemen gehad om het programma te blijven volgen.

Het ging heel gemakkelijk

Met PS. Food & Lifestyle ben ik in 5 maanden tijd 15 kg afgevallen. En dat ging eigenlijk heel makkelijk. Vooral de recepten en de weekmenu’s waren handig. Ik maakte de lekkerste gerechten in weinig tijd. Er staan veel tips op de site van PS. Food & Lifestyle, maar ik heb vooral veel steun van mijn coach ontvangen. Het klikte vanaf het begin.

Wat heb ik het met haar getroffen. Ze luistert goed en geeft veel tips. Ze is zo enthousiast in wat ze doet, dat ze mij zelfs aan het sporten heeft gekregen.

Vroeger bleef ik dooreten.

Ik weet nu hoe ik makkelijk op gewicht kan blijven. Als ik nu iets eet, waarvan ik weet dat het niet direct de beste keuze is, kan ik daarna makkelijk mijn ritme weer terugvinden en mijn nieuwe leefstijl weer oppakken. Dat lukte mij vroeger niet. Als ik dan koos voor iets ongezonds, bleef ik maar door eten. Die verandering van leefstijl bevalt mij zo goed. Ik maak nu bewustere keuzes en ik weet meer over voeding dan voor ik met PS. Food & Lifestyle startte.

De 6 eetmomenten en de regelmaat is iets dat ik zal blijven toepassen. Dat past bij mij. Ik ben er aan gewend geraakt om één keer per week een planning te maken wat ik de komende dagen ga eten en boodschappen te doen. Ik zorg ervoor dat ik altijd een stukje lasagne of quiche van PS. Food & Lifestyle in de vriezer heb liggen, zodat ik ook een verantwoorde maaltijd heb op de momenten dat ik even niet veel tijd heb om te koken.

“Ik wilde mijn levensstijl veranderen, maar toch lekker blijven eten”

 

Het gaat me echt lukken

Ik ben nog elke maand welkom bij mijn coach om op de weegschaal te gaan. We zien dan precies hoe ik er voor sta. Dit
helpt me ook om op gewicht te blijven. De nieuwe kleding die ik kocht toen ik mijn streefgewicht bereikte, pas ik nog steeds.
Ja, het gaat me echt lukken om voortaan deze leefstijl vol te houden! Ik wil niet meer de oude Sandra worden, want nu voel ik me energiek en ik straal.

na foto Sandra middelgroot
Jouw tijd om te stralen

Sandra van Iersel - Quak

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. Food & Lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Het stappenplan

  De procedures

  icon-decor-3
  Eerste kennismaking

  Stap

  De eerste kennismaking; Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

  icon-decor-2
  Start

  Stap

  Na een goede uitleg start je met het startpakket van PowerSlim. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

  icon-decor-1
  Goed op weg

  Stap

  Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen we geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

  icon-img-1
  Doel bereikt

  Stap

  Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.

  Wat kan ik je bieden?

  Mijn diensten

  Starterspakket 2020-2

  PowerSlim programma

  Wil je blijvend en gezond gewicht verliezen, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik je oplossing! Middels het PowerSlim programma begeleid ik je naar een gezond en blijvend resultaat.

  Consult dame

  Persoonlijke begeleiding

  Je staat er niet alleen voor. Ik bied je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces op weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben er om je te motiveren en te ondersteunen; Jouw stok achter de deur.