Samen met mij naar een blijvend resultaat.

Ik ben Sabrina Pauw, jouw PS. Food & Lifestyle coach in Maastricht en omstreken

Hi, ik ben Sabrina Pauw. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PS. Food & Lifestyle programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht en jouw nieuwe energie ook daadwerkelijk te behouden.

“Ik durf na 10 jaar eindelijk weer een mooi jurkje te dragen, wat een heerlijk gevoel!”

PS.: samen naar een goede balans

Wat is PS. Food & Lifestyle?

 • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon.
 • Voedingsplan op maat.
 • Een gezonde levensstijl.
 • Persoonlijke begeleiding van mij, jouw persoonlijke voedingscoach.
 • Een jaar lang nabegeleiding.

Je begint met het startpakket van PS. Food & Lifestyle, zo maak je kennis met de bestsellers! Tevens zit er een shaker, vitamines (voor 30 dagen) en het nieuwe luxe kookboek van PS. Food & Lifestyle in het pakket.

Daarna kom je wekelijks wegen en bespreken we wat er goed ging en waar je wat hulp kunt gebruiken. Uiteraard sta ik ook de rest van de week voor je klaar.

Dan kun je kiezen uit lekkere weekmenu’s, of ik help je zelf een passend weekmenu samen te stellen.

Starterspakket 2020-2

 

Wat mag je eten?

De kracht van PS. Food & Lifestyle? Niet minder eten, maar anders eten! We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk en gezond leert eten.

Zo houdt jij een gezonde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer 6 maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd en lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS producten met onder andere groenten, vlees en vis. Je leert wat gezond eten precies inhoud en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PS. Food & Lifestyle kun je genieten, op een verantwoorde manier.

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PS. programma:

 • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
 • Zes eetmomenten per dag.
 • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

“Mijn coach was mijn stok achter de deur! Ze moedigde me aan en had voor alles een oplossing”

Wat is PS. Food & Lifestyle

Powerslim startpakket presentatie

Wacht niet langer en kom langs!

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. Food & Lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Het stappenplan

  De procedures

  icon-decor-3
  Eerste kennismaking

  Stap

  De eerste kennismaking; Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

  icon-decor-2
  Start

  Stap

  Na een goede uitleg start je met het startpakket van PS. Food & Lifestyle. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

  icon-decor-1
  Goed op weg

  Stap

  Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen we geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

  icon-img-1
  Doel bereikt

  Stap

  Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.

  Wat kan ik je bieden?

  Mijn diensten

  Starterspakket 2020-2

  PS. Food & Lifestyle programma

  Wil je blijvend en gezond gewicht verliezen, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik je oplossing! Middels het PS. Food & Lifestyle programma begeleid ik je naar een gezond en blijvend resultaat.

  Consult dame

  Persoonlijke begeleiding

  Je staat er niet alleen voor. Ik bied je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces op weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben er om je te motiveren en te ondersteunen; Jouw stok achter de deur.