Mijn missie

Jouw welzijn, mijn prioriteit!

Mijn naam is Sabrina Pauw, ik ben 40 jaar, ben al ruim 12 jaar getrouwd en samen met mijn man heb ik 3 lieve kindjes en een trouwe viervoeter. Ik hou van gezelligheid, koken, lekker eten, wandelen, reizen en ben erg ondernemend.

In 2016 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met PS. Food & Lifestyle. Ik was verrast over hoe geweldig dit programma werkt. Ik had zelf al vaker pogingen gedaan om gewicht te verliezen, zeker na 3 zwangerschappen waren er wel wat kilootjes blijven zitten, maar telkens na een paar dagen “shaken” gaf ik het op. Je leert met het PS. Food & Lifestyle programma echt anders eten, heel gevarieerd en de recepten zijn voor iedereen toegankelijk. Je leert veel bewustere keuzes te maken. Ik begon te merken dat ik veel meer energie kreeg, het voelde gewoon goed!

Ik ben me hier verder in gaan verdiepen en heb mijn diploma’s gehaald. Kort daarna ben ik in juni 2017 als voedingscoach van start gegaan bij Corpus-Sana. Met ingang van januari 2019 ben ik voor mezelf begonnen.

Persoonlijke begeleiding staat bij mij hoog in het vaandel, Samen staan we sterk. Met mijn enthousiasme, luisterend oor en positiviteit begeleid ik je graag naar je streefgewicht. Ik help je met tips en adviezen, maar sta ook zeker voor je klaar als je het even moeilijk hebt. Ik kijk naar je persoonlijke situatie en denk graag mee in oplossingen. Gaat niet, bestaat niet!

Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik je persoonlijke begeleiding tijdens het gehele traject.

Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Het is immers nog altijd zo; ” Als je je goed voelt, straal je dat ook uit en ben je zelfverzekerder”.

Ik leer je dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn en dat je op een verantwoorde manier, zonder hongergevoel, lekker en gevarieerd kunt eten.

Naar boven
Sabrina wandeling
PS Certificering
Het stappenplan

De procedures

icon-decor-3
Eerste kennismaking

Stap

De eerste kennismaking. Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

icon-decor-2
Start

Stap

Na een goede uitleg start je met het startpakket van PS. Food & Lifestyle. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

icon-decor-1
Goed op weg

Stap

Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen er geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

icon-img-1
Doel bereikt

Stap

Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.