Start nu en ontvang de gratis goodiebag!

Ga de zomer vol zelfvertrouwen tegemoet.

Samen Slank Challenge start op 10 mei!

Wil je een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iet voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan! Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslank doel.

Samen Slank challenge button

Wat kun je verwachten?

 • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. Euro 49,-
 • Goodiebag met leuke extra’s.
 • persoonlijke begeleiding
 • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s
 • Gezamenlijke Whatsapp groep waar o.a. tips en recepten worden gedeeld
 • Stralend de zomer inWekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 1. Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps, etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Uiteraard help ik je graag om volop te variƫren met heerlijke maaltijden.
 2. Zes eetmomenten per dag.
 3. Mijn persoonlijke hulp en begeleiding.

Afslanken doen we samen!

Ik ben Sabrina Pauw, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslank doel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jouw is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge om door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

goodiebag buttonGoodybag samen slank challenge

Ben jij ook klaar voor een verandering?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Het stappenplan

  De procedures

  icon-decor-3
  Eerste kennismaking

  Stap

  De eerste kennismaking; Hier worden je wensen besproken, maken we een plan van aanpak en vindt een uitgebreide lichaamsmeting plaats.

  icon-decor-2
  Start

  Stap

  Na een goede uitleg start je met het startpakket van PowerSlim. Ik voorzie je van alle gewenste info. Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies blijf je in fase 1, de strikte fase.

  icon-decor-1
  Goed op weg

  Stap

  Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, starten we met fase 2. In fase 2a, 2b & 2c komen we geleidelijk steeds meer voedingsproducten terug.

  icon-img-1
  Doel bereikt

  Stap

  Wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt start fase 3. Je blijft 1 jaar lang maandelijks op consult komen. Ik voorzie je van alle tips, handvaten en informatie om je behaalde resultaat te behouden.

  Wat kan ik je bieden?

  Mijn diensten

  Starterspakket 2020-2

  PowerSlim programma

  Wil je blijvend en gezond gewicht verliezen, maar toch lekker blijven eten? Dan heb ik je oplossing! Middels het PowerSlim programma begeleid ik je naar een gezond en blijvend resultaat.

  Consult dame

  Persoonlijke begeleiding

  Je staat er niet alleen voor. Ik bied je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces op weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben er om je te motiveren en te ondersteunen; Jouw stok achter de deur.